Fenntartható mobilitás

  Környezetünk óvása, fenntarthatóságának megőrzése napi szinten

Az INTER TAN-KER Zrt. kiemelt figyelmet fordít környezetünk védelmére, fenntarthatóságára az emberi értékek szellemében. Ez megjelenik valamennyi szolgáltatási tevékenységében, valamint a napi munkafolyamataiban egyaránt. 

A debreceni közösségi közlekedés autóbuszparkjának fejlesztésével és magas szintű üzemeltetésével hozzájárultunk ahhoz, hogy jelentős mértékben csökkent az autóbuszok miatti környezeti terhelés a Hajdú-Bihar megyei megyeszékhelyen. Kecskemét autóbuszait is megfiatalítottuk a legmagasabb hazai és nemzetközi környezetvédelmi normáknak megfelelő dízel üzemű járművekkel, így Kecskeméten is jelentős mértékben hozzájárultunk a levegő minőségének javulásához. Esztergomi és székesfehérvári szolgáltatásunkat túlnyomó részben szintén a legmagasabb környezetvédelmi normáknak megfelelő, saját fejleszétsű és gyártású Mercedes-Benz REFORM 500 LE autóbusszal látjuk el.

A XXI. század egyik legnagyobb kihívása, hogy az élet minden területén az eddiginél nagyobb figyelem forduljon környezetünk védelmére. Felelősen gondolkodó és működő vállalatként éppen ezért mindent megteszünk a „zöldebb” üzemeltetési technológiák, folyamatok kutatása és alkalmazása érdekében.

Munkánk elismeréseként 2021. februárjában az INTER TAN-KER Zrt. “Fenntartható Debrecen 2021” elismerésben részesült.