Budapest
Debrecen
Kecskemét
Budapest.
Debreceben
kecskemet

Referenciáink

      Három város, három modell

A közösségi közlekedés területén jelenleg három olyan különböző modell alapján működünk együtt partnereinkkel, amely jól szemlélteti, hogy rugalmasan tudjuk megvalósítani partnereink egyedi igényeit.

 Debrecen

Debrecenben a DKV Zrt. az együttműködő partnerünk a közösségi közlekedés biztosításában, ahol a várost kiszolgáló teljes autóbuszflottát biztosítja és ennek folyamatos üzemeltetését látja el az INTER TAN-KER Zrt., míg gépjárművezetőket, a menetrendeket, az útvonalakat, a jegy- és bérletértékesítést a DKV Zrt. biztosítja.

 A DKV Zrt. és az INTER TAN-KER Zrt. közös szolgáltatási tevékenysége már több, mint 10 éve biztosítja az autóbuszokkal történő közösségi közlekedést Debrecenben. Ezalatt az idő alatt a város részéről felmerült valamennyi új szolgáltatási igénynek eleget tudtunk tenni, hozzájárulva ezzel a debreceni közösségi közlekedés folyamatos fejlesztéséhez.

 Budapest

Budapesten a BKV Zrt. az együttműködő partnerünk a közösségi közlekedésben, autóbuszainkkal annak gépjárműparkját támogatjuk. A gépjárművezetőket, a menetrendeket, az útvonalakat, a jegy- és bérletértékesítést a BKV Zrt. biztosítja.

  Kecskemét

Kecskeméten a KeKo Kft-vel közösen látjuk el a közösségi közlekedés szolgáltatásával járó feladatokat. Mi biztosítjuk a várost kiszolgáló teljes autóbuszflottát, a gépjárművezetőket, valamint jegy- és bérletértékesítést is végzünk. A menetrendeket és az útvonalakat a KeKo Kft. biztosítja.